Om os


Historien om B&S (tidl. Brother & Sister) 

August 2019, webshoppen genåbnes efter en længere periodes fravær, dog er ikke alle varer på webshoppen, så udvalget er fortsat størst i den fysiske butik.

Marts 2019, B&S fylder 15 år, konceptet er fortsat det samme, få styk af hvert design, som ikke koster en "bondegård" :-)

Juli 2014, Det 10 år gamle og velkendte Brother & Sister logo sendes på pension, og erstattes med B&S samt ZE-ZE Concept, da forretningen ikke længere forhandler børnetøj, men alene tøj til piger str. S - XXXL.

Marts 2014, B&S Webshop åbnes på forretningens 10 års fødselsdag, du kan nu shoppe døgnet rundt hos B&S.  

August 2012, du finder nu markant mere dametøj i forretningen, da Brother & Sister er den eneste tøjforretning i centret. 
Mængden af børnetøj er fortsat på samme niveau, som ved åbningen i 2004.

August 2010, flytter Brother & Sister til 223 m2. total nyistandsat forretning, beliggende Tune Center 10.
Varesortimentet udvides igen og det markant større forretningsareal medfører tøjet kan præsenteres bedre, samtidigt med at antallet af prøverum fordobles.

April 2006, forretningsarealet fordobles og varesortimentet udvidet med dametøj, da flere mødre og bedstemødre efterspørger tøj til dem selv, når de nu alligevel er i butikken, efter tøj til deres børn eller børnebørn. 

Marts 2004 etableres Brother & Sister, en lille intim forretning på 45 m2., udelukkende med tøj til børn i alderen 0-16 år. 

Konceptet er enkelt, tøj skal være smart, praktisk og kunne anvendes til hverdag og fest, men må ikke koste en ”bondegård”. 
Der indkøbes kun få stykker af hvert design, hvorfor det gælder om at købe varen, når du ser den, hvilket gør der hele tiden er nye aktuelle varer på bøjlerne.


På gensyn i forretningen og bs-tune.dk